Electroland 2018 – Beeld: © Disney

Het electro-dancefestival Electroland keert dit jaar terug naar Disneyland Paris. Het evenement vindt plaats op 29 en 30 juni in het Walt Disney Studios Park. De line up bestaat uit zeven dj’s, waaronder het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike, de zeer succesvolle Duitse dj Robin Schulz en de bekroonde Nederlandse dj Afrojack.

Electroland komt voor de tweede keer naar Disneyland Paris en het evenement duurt dit jaar twee dagen. Walt Disney Studios Park verandert in een fantastische electro-dance wereld, met wereldberoemde dj’s, een adembenemende lichtshow en special effects. Voor de bezoekers van dit evenement zijn bovendien een aantal populaire attracties geopend.

Wereldberoemde dj

Electroland start op vrijdag 29 juni met de wereldberoemde dj Robin Schulz, de meest succesvolle Duitse artiest van de laatste twintig jaar. Ook de legendarische Franse dj Bob Sinclar is van de partij met zijn bekende house hits, evenals de rijzende ster Klingande en zijn Zweeds geïnspireerde muziek.

Bekroonde Afrojack

Op zaterdag 30 juni gaat het feest verder met het duo Dimitri Vegas & Like Mike, twee dj’s die razendsnel de wereld veroveren en al drie jaar in de top 2 staan van de Top 100 dj-poll van DJ Mag. Op de tweede avond van Electroland 2018 treedt ook de bekroonde dj Afrojack uit Nederland op, gevolgd door de talentrijke Franse artiest Mosimann en de internetsensatie Lovely Laura en haar dj-echtgenoot Ben Santiago.

Exclusieve nachtshow

Het festival is meer dan een concert, want ook de populaire attracties Rock ‘n’ Roller Coaster Starring Aerosmith, Crush’s Coaster, Ratatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror zijn geopend. Na zonsondergang komt het beroemde Hollywood Tower Hotel tot leven op de ritmes van de electromixen met sensationele videomappings, lichtshows, beeldschermen en speciale effecten voor een exclusieve nachtshow. Electroland 2018 op 29 en 30 juni duurt van 20.00 uur tot 2 uur ’s nachts.

■ Bekijk de aanbiedingen in de hotels van Disneyland Paris