Marvel Superhelden Zomer – Beeld: © Disney / Marvel

Iron Man, Thor, Captain America, Spider-Man, Star-Lord en Black Widow zijn voor het eerst te gast in het Walt Disney Studios Park. Tot en met 30 september is het Marvel Superhelden Zomer.

Het Marvel-universum met Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Star-Lord, Gamora en Spider-Man komt tot leven in het Walt Disney Studios Park. Op het programma staan onder meer een dance-off met de Guardians of the Galaxy, een meet & greet met Captain America en een show met Thor, Doctor Strange, Black Panther, Black Widow en Scarlet Witch.

Marvel: Super Heroes United in Walt Disney Studios - Foto: Joeri Donsu

Marvel: Super Heroes United

Marvel: Super Heroes United is een voorstelling in het Studio Theater in het hart van het Walt Disney Studios Park. Op het programma van deze productie: live-action scènes met Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man. In de show staan geavanceerde speciale effecten centraal die de Incredible Hulk en de angstaanjagende Thanos voor de ogen van de toeschouwers tot leven wekken, een primeur voor Disneyland Paris. Bezoekers worden tijdens deze twintig minuten durende voorstelling onder meer getrakteerd op spectaculaire projecties.

Stark Expo presents: Energy for Tomorrow!

In het themagebied Production Courtyard stelt Tony Stark zijn laatste revolutionaire uitvinding voor: een ‘Arc Reactor’ die groene energie opwekt. Thor’s angstaanjagende halfbroer Loki zal proberen om van deze gebeurtenis gebruik te maken om de macht te grijpen. Gelukkig zijn Black Widow en Spider-Man in de buurt om hem tegen te houden. Deze voorstelling wordt meerdere keren per dag opgevoerd aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off

De Guardians of the Galaxy houden enkele malen per dag een dance-off. Muziek is een belangrijk onderdeel van het karakter van Peter Quill, beter bekend onder de naam Star-Lord. Zijn avonturen zijn ingesteld op de tunes van de jaren 70 en 80. Hij maakt tijdens de dance-off en muzikale entree naast Gamora, de gevaarlijkste vrouw in het universum.

Ontmoet Captain America

Marvel Superhelden Zomer geeft bezoekers ook de gelegenheid de hand te schudden met de allereerste Avenger: Captain America. Steve Rogers is in Walt Disney Studios aanwezig voor foto’s. Marvel Superhelden Zomer is ook de kans om een reeks exclusieve Marvel-producten te scoren, waaronder een unieke Marvel-heldenhaarband die speciaal voor dit evenement is ontwikkeld. Er zijn ook speciale superhelden-snacks te verkrijgen, zoals een Spiderweb-burger en koekjes in de vorm van Mini Groot. Bij de kraampjes in het filmpark zijn Iron Man-bekers en mokken met de handschoen van Thanos te koop.

■ Bekijk de aanbiedingen in de hotels van Disneyland Paris