Marvel themagebied in Walt Disney Studios Park - Beeld: © Disney

De superhelden van Marvel krijgen een permanente aanwezigheid in Walt Disney Studios.

Disneyland Paris heeft het eerste beeld onthuld van het aangekondigde Marvel-themagebied dat naar het Walt Disney Studios Park komt (artist impression boven). In dit nieuwe gebied zullen bezoekers Doctor Strange, Spider-Man, Iron Man, Captain Marvel, Black Panther en Captain America kunnen ontmoeten en de laatste nieuwigheden van Pym Technology met Ant-Man and the Wasp ervaren. Naast de meet & greet-mogelijkheden komen in het futuristisch ogende land spectaculaire nieuwe attracties, spannend entertainment en nieuwe eetgelegenheden. De achtbaan Rock ‘n’ Roller Coaster wordt getransformeerd tot ‘een razendsnel en hyper-kinetisch avontuur’, belooft Disney.

Permanent aanwezig

Marvel Land is de eerste stap in de transformatie van het Walt Disney Studios, als onderdeel van een meerjarig uitbreidingsplan van 2 miljard euro. De bestaande Backlot zal volledig worden getransformeerd, waardoor de Marvel Superhelden permanent aanwezig zijn in Disneyland Paris. Met legendarische verhalen, meer actie en avontuur door innovatieve technologie en zowel binnen als buiten shows en entertainment moet deze ervaring het Walt Disney Studios Park tot een must-do voor alle gasten maken.

Zomer vol avonturen

Fans hoeven niet te wachten op de opening van het nieuwe gebied om meer Marvel in Disneyland Paris te beleven. Na het eerste Marvel Superhelden Seizoen in de zomer van 2018 keren Captain America, Spider-Man, de Guardians of the Galaxy en Black Widow in 2019 terug voor een tweede editie vol avonturen. Tijdens deze nieuwe editie zullen ook Captain Marvel en de geliefde Groot uit Guardians of the Galaxy aanwezig zijn. Bovendien zal Hotel New York binnenkort getransformeerd worden tot Hotel New York – The Art of Marvel, dat in 2020 wordt geopend. Het wordt het eerste Disney-hotel dat de geschiedenis en de spannende wereld van Marvel zal tonen.

• Grootscheepse uitbreiding Walt Disney Studios