Electroland in de Walt Disney Studios in Disneyland Paris

De derde editie van muziekfestival Electroland in Disneyland Paris kent een grote inbreng uit de lage landen, met de Nederlandse topnamen Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Nicky Romero en Showtek en de Belgische dj The Magician. Het driedaags elektronisch muziekfestival vindt plaats op 5, 6 en 7 juli 2019.

Na de succesvolle editie in 2018 met maar liefst 16.000 bezoekers keert Electroland in juli 2019 voor de derde keer terug naar Disneyland Paris. Het elektronisch muziekfestival biedt dit jaar drie dagen entertainment met een mix van muziek en magie. Het thema van dit jaar is geïnspireerd op The Lion King and Jungle Festival en bevat enkele dj-sets die de gasten uitnodigen om de jungle in te gaan met onder meer Armin van Buuren, Steve Aoki en Alesso.

Grote dj’s

Electroland belooft drie avonden met grote dj’s in het Walt Disney Studios Park. De programmering per dag is als volgt:

VRIJDAG 5 JULI

Het festival begint groots op de openingsavond met de terugkeer van Steve Aoki. De dj en Grammy-genomineerde Amerikaanse producer gaf een optreden op de eerste Electroland-editie in 2017. Nu is hij terug met een nieuwe show. Steve Aoki zal zijn krachten bundelen met de Australische zussen Nervo, bekend door hun samenwerking met onder andere Afrojack, Kylie Minogue, Ke$ha en Miley Cyrus. Zij zullen vergezeld worden door de Nederlandse groep Showtek en Belgische dj The Magician.

ZATERDAG 6 JULI

Op zaterdag 6 juli staat Alesso op het programma, één van 's werelds meest invloedrijke dj’s, producers en allround entertainers. Alesso is altijd veelgevraagd op grote festivals en krijgt die plaats voor het Hollywood Tower Hotel in Walt Disney Studios. Ook Nicky Romero, één van de meest invloedrijke Nederlandse artiesten van zijn tijd, de Spaanse dj B Jones (vaak aan de draaitafel in Ibiza) en Britse dj Jax Jones beloven een onvergetelijke show 

Armin van Buuren bij Electroland 2019 in de Walt Disney Studios in Disneyland Paris ZONDAG 7 JULI

De laatste avond in Disneyland Paris wordt gehost door de recordbrekende, vijfvoudig beste dj in de wereld en Grammy-genomineerde Armin van Buuren. Hij wordt op de laatste avond van Electroland vergezeld door de Franse dj Feder, de Nederlander Fedde Le Grand en de deep house diva Nora En Pure.

Nacht lang attracties en entertainment

Electroland is meer dan alleen een electro-festival, want gasten kunnen de hele avond genieten van toegang tot attracties als Rock'n'Roller Coaster starring Aerosmith, Crush's Coaster, Ratatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror. Na zonsondergang komt het iconische Hollywood Tower Hotel tot leven met een mix van electro, videoprojecties, lichtshows, grote schermen en special effects voor drie unieke avonden vol entertainment.

Eersteklas muziekfestival

“Electroland is een evenement voor mensen die dol zijn op muziek en Disney. Het is een eersteklas muziekfestival waar de beste dj's zorgen voor de soundtrack van je dromen. Electroland hoort thuis in het rijtje van uiterst succesvolle live evenementen zoals het Magic Run Weekend, Disney Loves Jazz en de komende nieuwe Magical Pride, die onze gasten de kans geven Disneyland Paris te ervaren zoals nooit tevoren", stelt Gustavo Branger, vicepresident van Disneyland Paris Events Group.

■ Bekijk de aanbiedingen in de hotels van Disneyland Paris