Marvel Super Heroes in Walt Disney Studios Park - Beeld: © Disney

Voor het eerst zijn Captain Marvel en Groot te zien bij het Marvel Superhelden Seizoen in Walt Disney Studios Park.

Tot en met 16 juni heersen de Marvel Superhelden over Walt Disney Studios in Disneyland Paris. Het Marvel Superhelden Seizoen start tussen de releases van de nieuwe Marvel-actiefilms Captain Marvel en Avengers: Endgame. Van de partij zijn legendarische Marvel Superhelden als Doctor Strange, Scarlett Witch, Spider-Man, Loki, Thor, Black Widor, Black Panther, Captain America, Iron Man, Gamora, Nebula en Star-Lord. En voor het eerst sluiten Captain Marvel en Groot zich aan bij deze line-up van superhelden.

Stark Expo

Na het filmdebuut van 6 maart is Captain Marvel voor het eerst te zien in het Walt Disney Studios Park tijdens de show Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow. Tony Stark presenteert de nieuwste versie van zijn revolutionaire uitvinding – een ‘Arc Reactor’ die groene energie opwekt – onder het toeziend oog van Black Widow. Zij moeten oppassen voor de angstaanjagende bedrieger Loki die de uitvinding wil stelen. Spider-Man, Thor en Captain Marvel gaan de strijd aan om Loki en zijn handlanger Red Skull te verslaan. Deze spannende show is meerdere keren per dag te zien aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

Marvel Super Heroes United - Foto: Joeri Donsu

Marvel: Super Heroes United

Tijdens de spectaculaire show Marvel: Super Heroes United verzamelen de Superhelden zich om tegen Thanos te vechten. Deze twintig minuten durende voorstelling met vernieuwde speciale effecten brengt iconische figuren uit het Marvel-universum samen, waaronder Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man. In het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park bevinden de gasten zich in het hart van deze spannende missie met verbeterde dialogen en choreografie.

Guardians of the Galaxy: Awesome Dance-Off

Bij Guardians of the Galaxy: Awesome Dance-Off worden gasten uitgenodigd om de Guardians te helpen bij hun ontsnappingsmissie. Voor het eerst maakt de boomachtige figuur Groot deel uit van het team. Deze muzikale openluchtshow zal meerdere keren per dag plaatsvinden op Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park.

Captain America in Marvel Super Heroes United - Foto: © Disney

Heroïsche ontmoetingen

Voor de allereerste keer kunnen gasten Captain Marvel ontmoeten in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris. Ook staat een ontmoeting met Captain America op het programma en is Spider-Man aanwezig om op de foto te gaan met de gasten. In de winkels van Disneyland Paris zijn bovendien allerlei exclusieve Marvel-attributen te koop. De nieuwste producten van Captain Marvel liggen in de schappen van Constellations in het Disneyland Park, Les Légendes d’Hollywood in het Walt Disney Studios Park en de Disney Store in Disney Village. Het Marvel-universum is ook terug te vinden in het aanbod van eten en drinken in de Disney-parken, zoals zandkoekjes in de vorm van Groot, een Baby Groot chocolademousse of een wafel met Captain Marvel’s logo. Ook de favoriete veganistische falafels en de ‘incredible gazpacho’ met verwijzing naar de Incredible Hulk zullen beschikbaar zijn.

Nog meer Marvel

Het Marvel Superhelden Seizoen is slechts het begin van een groeiende Marvel-aanwezigheid in het Disneyland Paris. Toekomstige uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park omvatten drie nieuwe gebieden die zijn gebaseerd op Marvel, Frozen en Star Wars, met nieuwe attracties en live entertainment. Ook zal Disney’s Hotel New York binnenkort opnieuw worden geopend als Disney’s Hotel New York - The Art of Marvel, het eerste Disney-hotel ter wereld dat de spannende wereld van The Avengers presenteert. Marvel Superhelden Seizoen 2019 loopt tot en met zondag 16 juni.

► Eigen land voor Marvel-helden