Disneyland Paris Run 2019 medaille CastleToChateau

Het Disneyland Paris Run Weekend is weer terug: van 19 tot en met 22 september 2019. Voor deze vierde editie komen er nieuwe losse startbewijzen in de verkoop en worden nieuwe, schitterende medailles uitgereikt.

Een geweldige sfeer, fantasierijke kostuums, een kans om Disney-figuren te ontmoeten, runs door beide Disney-parken voor alle leeftijden en niveaus: dat zijn de ingrediënten die het Disneyland Paris Run Weekend tot een succes maken. Voor het sportevenement dat van 19 tot en met 22 september wordt gehouden gaan op dinsdag 18 juni om 16.00 uur nieuwe losse startbewijzen in de verkoop. Meer informatie is beschikbaar op http://run.disneylandparis.com.

Disneyland Paris Run 2019 medaille 5k

Disneyland Paris Run 2019 medaille 10k

Echte collectors items

Voor de Disneyland Paris 5K beginnen de festiviteiten op vrijdag 20 september, met Simba uit The Lion King. Ook andere beroemde Disney-figuren zullen deze familievriendelijke run bijwonen. De volgende dag is de Disneyland Paris 10K gewijd aan de Disney-prinsessen. De deelnemers zullen hen langs de route zien en bij de finish neemt iedereen een medaille mee naar huis met de moedige Rapunzel en haar schattige kameleon Pascal. De runDisney Kids Runs op zaterdag 21 september om 11 uur en 15 uur hebben het Neverland-thema en alle jongste deelnemers ontvangen een medaille met Peter Pan en vrienden.

Disneyland Paris Run 2019 medaille Half Marathon

Mickey en Minnie

De Disneyland Paris - Val d'Europe Halve Marathon op zondag 22 september heeft de geliefde koppels uit Disney-films als thema. Bij de finish ontvangen de deelnemers aan deze run een medaille met het meest iconische koppel in de animatiegeschiedenis: Mickey en Minnie Mouse, hardlopend in Disneyland Paris.

Disneyland Paris Run 2019 medaille Challenge 31k

Disneyland Paris Run 2019 medaille Challenge 36k

Uitdagingen

Hardlopers kunnen verschillende uitdagingen aangaan en meerdere runs lopen, waardoor zij een spectaculaire medaille aan hun collectie kunnen toevoegen. Deelnemers aan de 31K Challenge (10K + Halve Marathon) ontvangen een extra medaille met een vliegende Aladdin en de Geest siert de 36K Challenge-medaille (5K + 10K + Halve Marathon). En zoals altijd is het kasteel van Doornroosje de magische afbeelding voor de medaille van de Castle to Château Challenge. Deze medaille wordt alleen toegekend aan hardlopers die in hetzelfde jaar de Disneyland Paris - Val d'Europe Halve Marathon en een runDisney Marathon of Halve Marathon in Walt Disney World in Florida hebben voltooid.

Disneyland Paris Run 2019 medaille Kids Races

Originele ontwerpen voor Disneyland Paris

Om medailles van uitzonderlijke kwaliteit te produceren deed het team van het Disneyland Paris Run Weekend een beroep op de expertise van het Conception Artistic Design-team van de afdeling Merchandise. De originele ontwerpen werden achter de schermen van de Disney-parken geproduceerd, met aandacht voor detail voor dat essentiële vleugje magie. Vanaf 18 juni kunnen verzamelaars ook replica's van alle medailles kopen in de vorm van pins die in beperkte oplage beschikbaar zijn bij de runDisney e-shop en voor iedereen op de runDisney Expo tijdens het evenement.

Het Disneyland Paris Run Weekend vindt plaats van 19 tot en met 22 september 2019. Voor boekingen en informatie: http://run.disneylandparis.com.