Het Disneyland Hotel is een luxueus en elegant Victoriaans paleis dat tevens de imposante poort vormt tot het Disneyland Park. 

Hotel New York weerspiegelt de glorietijd van Manhattan. De stilistische wolkenkrabbers en de stadse ambiance geven je het gevoel dat je midden in het bruisend hart van The Big Apple verblijft.

Romantiek en avontuur wachten op je in Newport Bay Club. Het hotel ligt aan een promenade langs het meer en misstaat niet in een charmante badplaats in New England.

Sequoia Lodge is een knus berghotel in een weelderig bos. In de winter brandt de open haard, in de zomer flaneren gasten langs het meer en het hele jaar door geniet men van de pure natuur.

In hotel Cheyenne komt het wilde westen tot leven. Het stadje geeft je het gevoel de hoofdrol te spelen in een spannende westernfilm.

Hotel Santa Fe is een oase van kleur en sfeer, een pueblo uit de ruige woestijn van New Mexico, maar dan naast Disneyland en vlakbij Parijs.

Logeren in een houten bungalow in het bosrijke vakantiepark Davy Crockett Ranch geeft je het gevoel rond te lopen in een pelsjagerdorp in de Amerikaanse pionierstijd.

Wie logeert in één van de zeven eigen Disney-hotels, slaapt in een prachtig decor.