Cars Race Rally in Walt Disney Studios - Foto: (c) Disney

Walt Disney Studios ligt naast het Disneyland Park. Je wandelt zo van het ene naar het andere pretpark. De studio’s zijn vooral een doe- en kijkpark, met veel shows en voorstellingen. Je kunt er een kijkje nemen achter de schermen van het productieproces van een film. Je ontdekt hoe een studio er van binnen uitziet, hoe een animatiefilm tot leven komt en je waant je in de stripwerelden van Mickey Mouse, Buzz Lightyear en Lightning McQueen.

Ratatouille: The Adventure in Walt Disney Studios - Foto: (c) Disney

Walt Disney Studios Park heeft vier themagebieden: ingangsgebied Front Lot, de levendige Production Courtyard, de kleurrijke Toon Studio (waarvan Toy Story Playland een onderdeel is) en de spannende Backlot.

Het filmpark is geschikt voor het hele gezin. Kleinere kinderen ontmoeten Stitch in Stitch Live!, stappen in de draaiende autootjes van Cars Quatre Roues Rallye en vliegen door de lucht op een tapijtje van Les Tapis Volants. Jong en oud geniet van CinéMagique, de stuntshow Moteurs… Action! en de darkride Ratatouille: The Adventure. Hou van je meer sensatie, dan kom je aan je trekken in de Twilight Zone Tower of Terror, de donkere loopingachtbaan Rock ‘n’ Roller Coaster en in de draaiende achtbaan Crush’s Coaster.

■ Bekijk de aanbiedingen in de hotels van Disneyland Paris
■ Bestel hier eenvoudig tickets voor Disneyland Paris